Account
Klantenservice
Bruikbare Links

Privacyverklaring Magic Whiteboards™

Wij hechten veel waarde aan de bescherming van jouw privacy en de veiligheid van jouw persoonsgegevens. Magicwhiteboards.nl (hierna: ‘Magic Whiteboards’) verwerkt jouw persoonsgegevens uitsluitend in overeenstemming met de bepalingen van de Wet bescherming persoonsgegevens, alsmede overige toepasselijke wet- en regelgeving.
 
Hoe gaat Magic Whiteboards om met jouw persoonsgegevens?
 
Jouw persoonsgegevens worden op een zorgvuldige en behoorlijke wijze verwerkt. De verwerkte gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld en zullen niet worden verwerkt op een wijze die onverenigbaar is met het doel waarvoor ze zijn verkregen. Deze gegevens worden zonder uw uitdrukkelijke toestemming niet aan derden verstrekt, tenzij wij daartoe wettelijk verplicht zijn.
 
Jouw bedrijfs- en contactpersoonsgegevens worden opgenomen in ons klantenbestand. De verwerking van deze gegevens is noodzakelijk voor de uitvoering van overeenkomsten of, bij gebreke van een overeenkomst, de uitvoering van adequate precontractuele dienstverlening, zoals het beantwoorden van vragen. Ook gebruiken wij jouw gegevens voor het beheer van de uit overeenkomsten voortvloeiende klantrelatie, zoals het aanbieden van nieuwe producten. Daarnaast verwerken wij een aantal technische gegevens, zoals het IP-adres en waar mogelijk de domeinnaam, website of de herkomst van e-mails. Dit doen wij teneinde de kwaliteit, bekendheid, functionaliteit en toegankelijkheid van onze website en nieuwsbrieven te optimaliseren.
 
Welke persoonsgegevens verwerkt Magic Whiteboards?
 
Wij verwerken persoonsgegevens in de zin van artikel 1 Wet bescherming persoonsgegevens. Wij verwerken geen bijzondere persoonsgegevens in de zin van paragraaf 2 Wet bescherming persoonsgegevens.
 
Beheer van uw gegevens
 
Wij stellen het op prijs als je melding maakt van eventuele onjuiste klantinformatie, zodat wij je in de toekomst op correcte wijze kunnen benaderen. Indien je over een Mijn Magic Whiteboards-account beschikt, kun je bepaalde wijzigingen zelf online doorvoeren. Je kunt te allen tijde verzoeken om jouw gegevens in te zien, te wijzigen of definitief te verwijderen. Dit verzoek kun je richten aan onze klantenservice.
 
Beveiliging persoonsgegevens
 
Jouw persoonsgegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en wij hebben passende technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen getroffen tegen verlies of onrechtmatige verwerking hiervan. Hiertoe gebruiken wij de beveiligde internetverbinding 128 bit Secure Sockets Layer (SSL). De in deze privacyverklaring bedoelde persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan strikt noodzakelijk is voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij worden verzameld of vervolgens worden verwerkt.
 

Cookieverklaring Magic Whiteboards

 
Wat zijn cookies?
 
Cookies zijn kleine tekstbestanden die op jouw computer worden opgeslagen wanneer je een bepaalde webpagina bezoekt. Onze cookies brengen geen schade toe aan jouw computer en er worden bij het gebruik hiervan geen persoonlijke gegevens opgeslagen, zoals betalingsgegevens, naam of adres.
 
Welk type cookies gebruikt Magic Whiteboards?
 
Ten eerste maken wij gebruik van functionele en analytische cookies die noodzakelijk zijn om onze website naar behoren te laten functioneren. Deze cookies maken bijvoorbeeld het gebruik van een virtuele winkelwagen mogelijk, zorgen ervoor dat wij je herkennen bij een volgend bezoek aan onze website, houden web statistieken bij en lossen eventuele fouten op. Dit soort cookies maken jouw (volgende) bezoek aan onze website gemakkelijker en efficiënter. Ook maken wij gebruik van (third party) tracking cookies. Deze cookies zorgen ervoor dat zorgvuldig geselecteerde leveranciers tijdens jouw bezoek aan onze website u verschillende producten en diensten aan kunnen bieden die zijn gebaseerd op jouw smaak en interesses. Tot slot maken wij gebruik van social media cookies. Wanneer je content van www.magicwhiteboards.nl wilt delen via sociale netwerken, kun je van deze netwerken cookies ontvangen. Voor de cookies die deze netwerken plaatsen en de mogelijke data die zij hiermee verzamelen, verwijzen wij naar de verklaringen die deze partijen op hun eigen websites daarover geven; zie de links hieronder. Wij benadrukken dat deze verklaringen regelmatig kunnen wijzigen. Magic Whiteboards heeft geen invloed op de inhoud van deze verklaringen.
 

 
Welke cookies gebruikt Magic Whiteboards?
 
Magic Whiteboards plaatst de volgende cookies:
 

  • Google Analytics Middels deze cookie wordt een beter inzicht verkregen in het surfgedrag.
  • Google AdWords Middels deze cookie meten wij de verkopen via Google.nl.
  • BingAds Middels deze cookie meten wij de verkopen via Bing.com.
  • Linkedin Middels deze cookie meten wij de verkopen via Linkedin.
  • Facebook Middels deze cookie meten wij de verkopen via Facebook.
  • Twitter Middels deze cookie meten wij de verkopen via Twitter.
  • Hotjar Middels deze cookie kunnen wij de gebruikerservaring verbeteren.

 
Wijzigingen in onze privacy- en cookieverklaring
 
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in onze privacy- en cookieverklaring. Bekijk daarom regelmatig deze verklaringen voor een update van ons beleid.
 
Toepasselijkheid privacy- en cookiebeleid en algemene voorwaarden
 
Ons privacy- en cookiebeleid en onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk bezoek aan onze website, elke transactie en elke overeenkomst.

Reviews

REVIEWS