Account
Klantenservice
Bruikbare Links

Retourneren

Alle artikelen die je op onze website ziet, worden aangeboden tegen dumpprijzen. Dit omdat we besloten hebben om met onze mooie webshop te stoppen en alleen onze resterende voorraad nog te verkopen. Helaas is retourneren door deze situatie niet meer mogelijk.

Bij de aankoop van onze producten heb je 30 dagen de mogelijkheid om ons op de hoogte te stellen van tekortkomingen aan het gekochte product en hiermee een beroep te doen op onze garantieregeling.

Je krijgt alle geleverde artikelen 14 dagen op zicht. Voldoet de bestelling niet aan je verwachtingen dan kun je deze naar Magic Whiteboards retour sturen. Wij verzoeken je jouw retourmelding aan te melden via onze klantenservice en de artikelen retour te sturen naar:

 

Wilmsen & partners
T.a.v.: Magic Whiteboards
Postbus 3236
5902RE VENLO
Nederland

Wanneer je een artikel retour wilt sturen verzoeken wij je vriendelijk om ons via onze klantenservice op de hoogte te stellen van jouw retourzending. Daarna kun je jouw artikelen retour sturen naar onderstaand adres:

 

Wilmsen & partners
T.a.v.: Magic Whiteboards
Postbus 3236
5902RE VENLO
Nederland

Bij een beschadigd product verzoeken wij je vriendelijk binnen 3 dagen na ontvangst van het product contact met ons op te nemen via onze klantenservice.

Koop nu je eerste Magic Whiteboard!

Reviews

REVIEWS

Winkelmandje